چگونه در اینستاگرام یک پیج گردشگری جذاب داشته باشیم؟
این روزها، اینستاگرامرها و اینفلوئنسرهای داخلی و خارجی زیادی را می بینیم که هر روز با یک ابتکار جدید و یک داستان نو ما رو مجذوب صفحه اینستاگرامشان می کنند و یک پیج گردشگری جذاب در اینستاگرام ساخته اند. مجله وقت سفر در این مطلب نگاهی کوتاه به جزئیات داشتن یک پیج گردشگری جذاب در اینستاگرام می اندازد.
همه چیز درباره یک پیج گردشگری جذاب در اینستاگرام
واقعیت این است که باید بپذیریم که دنیای اینترنت و گوشی و شبکه های اجتماعی این روزها توانسته حسابی ما رو سرگرم خودش کند. مایی که یا خودمان و یا ذهن و دلمان همیشه در سفر است، وقتی به گذشته نگاه می کنیم می بینیم که گردشگران به خاطر نبودن امکانات این چنینی نهایتا از سفرهایشان می نوشتند اما حالا شما به لطف اینترنت می توانید در آن طرف دنیا سوار بر قایقی کوچک روی یک اقیانوس پهناور در جوار کوسه ها و نهنگ ها از خودتان سلفی بگیرید و در آن واحد برای عزیزانتان ارسال کنید و همان لحظه ها را در قالب یک فیلم به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط:
غذا های عجیب اینستاگرام جهانگردی در اینستاگرام
کار ندارند؟پیچ های خوش آب و رنگ را می بینیم و بدون اینکه لحظه ای خودمان را جای آنها بگذاریم در این کاش ها و اگر ها می مانیم و صفحه را می بندیم. اما امروز می خواهیم چیز دیگری را به شما یاد بدهیم، باید بدانید اگر می خواهید فرد تاثیر گذاری در شبکه های مجازی باشید بیش از هر چیزی باید به خودتان و مهارت هایتان اعتماد داشته باشید. خلاقیت ابزار مهم و مورد نیاز شماست، چیزی گران که به اعتقاد من در وجود همه ی ما قرار دارد و گاهی ما از وجودش بی خبریم و فقط در انتظار آمدنش می نشینیم.
چطور یک پیج گردشگری جذاب داشته باشیم!؟
بگذارید در خصوص داشتن یک پیج گردشگری جذاب در اینستاگرام این طور برایتان توضیح دهیم، یک نویسنده ی خوب کتاب های زیادی می خواند، یک نقاش خوب، نقاشی های زیادی می بیند و با سبک های مختلفی آشنا است. یک آشپز خوب، طعم های زیادی را چشیده است… حالا یک اینفلوئنسر خوب در دنیای مجازی چه کسی است؟ آن هم کسی که دنیایش به دنیای سفر و گردشگری گره خورده است. اگر آدم اهل سفر هستید و سفر می کنید، فرقی نمی کنید چه ۲۰ کیلومتر آن ور تر و چه هزاران کیلومتر دورتر باید بگوییم شما اولین و مهمترین قدم را برداشتید. شما «اهل» سفر هستید! چیزی که در دل خیلی از ما نیست! قدم بعدی که باید بردارید دیدن و دیدن ودیدن است. پیشنهاد می کنیم صفحات گردشگران و اینستاگرامرهای داخلی و خارجی را ببینید. به تصاویر آن ها، سبک سفرهایشان، انتخاب مکان های عکاسی، کپشن ها و … دقت کنید. برای تاثیر گذار بودن در چنین فضایی شما به هنر و مهارت نوشتن نیاز دارید. دقت کنید منظور من این نیست باید حتما یک نویسنده ی قهار باشید، آن چه که شما برای دیدن شدن نیاز دارید، دقیق نشان دادن سبک منحصر به فرد خودتان است! این سبک شاید برای خیلی ها جذاب و دوست داشتنی نباشید، اما از قضا برای خیلی ها می تواند خواندنی و جالب باشد! یادتان باشد شما قرار نیست همه را در این فضا راضی کنید. شبکه های اجتماعی اسم روشنی دارند، قرار است با آدم های زیادی در این فضا در ارتباط باشید؛ بلکه شما با یک اجتماع در ارتباط هستید، که شامل آدم هایی با سن، جنسیت و فرهنگ های متنوع… می شود. مطرح بودن در چنین فضایی به جنبه ی بالا، انعطاف و صبر زیادی نیاز دارد، پس یادتان باشید برای پیشرفت در این فضا نمی توانید تک بعدی رفتار کنید.
زمان بندی مناسب داشته باشید!
حتما توجه داشته باشید که انتظارتان را از خودتان پایین بیاورید و تا می توانید صبرتان را زیاد کنید، قرار است با دیدن پیج های متنوع از آنها ایده بگیرید، اما کپی نکنید! سبک و استایل خودتان را داشته باشید، با یک زمان بندی مناسب و به کار بردن خلاقیتتان می توانید طی چند ماه یک صفحه ی محبوب و پر مخاطب داشته باشید. مخاطب های شما جز مهمترین بخش صفحه ی شما هستند. پس با رعایت احترام و عرف جامعه سعی کنید با آنها رفتار کنید. درست است که شبکه ای مثل اینستاگرام عکس محور است اما به اعتقاد من گاهی یک عکس ساده با یک کپشن خواندنی همان تاثیر یک عکس جذاب را در ذهن خواننده می گذارد و چه بسا خیلی وقت ها تاثیر آن بیشتر هم هست.
انتخاب تصاویر با کیفیت و خوش رنگ
خوب برای راه اندازی یک یک پیج گردشگری جذاب در اینستاگرام تا جایی که می توانید سعی کنید از تصاویر خوش آب و رنگ و با کیفیت استفاده کنید. می توانید در انتخاب و چینش عکس هایتان خلاقیت به خرج دهید و گاهی مثلا سه عکس را با یک طیف رنگی مشابه کنار هم بگذارید، می توانید رنگ عکس ها رو طوری که بهم می آیند انتخاب کنید. پیشنهاد می کنیم سایز عکس هایی که می خواهید در صفحتان به اشتراک بگذارید ۸۰۰ در ۱۰۰۰ باشد. شاید بپرسید چرا؟! عکس های در این اندازه در دید مخاطب شما نسبت به تصاویر مربع بیشتر به چشم می آیند و به نظر ما مخاطب شما ارتباط بیشتری با عکس برقرار می کند. سعی کنید بهترین عکس های سفرهایتان را در صفحه منتشر کنید و فقط صفحه تان را صرف منتشر کردن عکس هایی از چهره تان نکنید، البته اگر می خواهید یک اینفلئونسر گردشگری باشید!
برای انتشار پست ها برنامه داشته باشید
صفحهتان را بدون عکس نگذارید و برایش تعادل داشته باشید، مثلا در یک روز شروع به شیر کردن عکس های متعدد نکنید و برای چند روز صفحه تان را بدون پست نگذارید. فیلم! از قدرت و تاثیر فیلم اصلا به راحتی نگذرید، دقت کنید در گرفتن فیلم سعی کنید از لرزش دست هایتان جلوگیری کنید. هر چه پست های شما کیفیت تصویر و صدای پایین تری داشته باشید این می تواند کل صفحه شما را از نظر مخاطب زیر سئوال ببرد! اگر می خواهید در فیلم صحبت کنید رسا و شیوا حرف بزنید، نور محیطتان را تنظیم کنید و اگر چند فیلم را می خواهید در یک پست به صورت آلبومی منتشر کنید این را در کپشن تان حتما توضیح دهید. گاهی تدوین کردن یک فیلم کار سخت و زمان بری است اما تصور کنید چقدر به بازخورد خوبش از سمت بازدیدکنندگان صفحه تان می ارزد! پس کافی است با نصب یکی دو تا اپلیکیشن ساده به فیلم هایتان رنگ و لعاب بیشتری ببخشید.
استفاده از تمام قابلیت های اینستاگرام (استوری،فیلم، عکس و …)
اگر به صفحات اینستاگرامرها دقت کنید می بینید که آنها مدام در حال آپلود کردن عکس، فیلم، استوری و لایو گذاشتن هستند… می دانید چرا؟ برگردید به همان مثالی که زدیم. آشپز و هزاران طعم مختلف… این کار آنهاست، علاقه، خانه و در نهایت داشتن یک پیج گردشگری جذاب در اینستاگرام شاید منبع در آمد برای آنها باشد. باید برایش انرژی بگذارید، وقت بگذارید، پرورشش دهید و هر روز با شیر کردن عکس و فیلم و استوری با مخاطبینتان در ارتباط باشید. استوری یکی از بهترین ابزارهای ممکنی است که اینستاگرام در اختیارتان قرار داده با آن همه استیکر، گیف و ایموجی های بامزه که با کمی خلاقیت می توانید از آن ها یک استوری بامزه را بسازید. از لحظه های ناب سفرتان استوری بگذارید، این طور مخاطبین شما خودشان را آنجا می بینند و کسی را نمی شناسم که از دیدن مناظر دیدنی اخم هایش در هم روند!
اهمیت لایو در جلب توجه مخاطبان
و اما لایو، یک ابزار قوی برای ارتباط برقرار کردن با مخاطبینتان و مهیا کردن یک پیج گردشگری جذاب در اینستاگرام است. تصور کنید در استانبول هستید، در کافه ای نشستید و آن بیرون باران های پاییزی استانبول در حال باریدن است… چه چیزی بهتر از این لحظه سراغ دارید؟ گوشیتان را بردارید و با گذاشتن یک استوری و لایو این لحظه را با دیگرام به اشتراک بگذارید. لایو امکان پرسش و پاسخ را به شما و آنها می دهد. می توانید از سفرتان، هزینه های سفرتان، از پروازی که داشتید، هتلی که رزرو کردید برای دیگران حرف بزنید. در واقع یک سفرنامه تصویری را آغاز کنید! این طور کم کم دیگران به شما به عنوان یک مرجع نگاه می کنند. با پاسخ دادن به پرسش های مخاطبینتان آنها به شما، مهارت و تجربه ی شما اعتماد می کنند و با اشتیاق بیشتری صفحه شما را دنبال خواهند کرد. پیشنهاد من برای گذاشتن لایو این است که سعی کنید از قبل این موضوع را اطلاع رسانی کنید، برای مثال به مخاطبینتان بگویید امشب قرار است به بازدید از مسجد سلطان احمد بروید و برای آنها از این مسجد لایو خواهید گذاشت. می توانید در لایوتان از تاریخچه ساخت بنا حرف بزنید و با آرامی و بدون لرزش دست از بنا همان جا که هستید فیلم بگیرید. این طور مخاطب خودش را دقیقا همانجا تصور می کند، در لایوهایتان کمال ادب را رعایت کنید و نگران تپق زدنتان هم نباشید، قرار نیست شما فیلمی بازی کنید! قرار است لحظه های دیدنی را با مخاطبینتان به اشتراک بگذارید، همین. خودتان باشید و سعی کنید اغراق را کنار بگذارید، از بزرگ نمایی و بروز رفتارهای ناهنجار دوری کنید. یادتان باشد برای تاثیر گذار بودن بایستی حس خوبی را به مخاطبینتان انتقال دهید تا در نهایت بتوانید یک پیج گردشگری جذاب در اینستاگرام داشته باشید.
از قابلیت جدید اینستاگرام به نام هایلات هم غافل نشوید!
از قسمت هایلایت اینستاگرام نهایت استفاده را کنید و با تغییر آنها به روز بودن صفحه تان را به مخاطب یاد آوری کنید. پیشنهاد من این است عکس پروفایلتان را کمتر تغییر دهید، با تغییر مداوم عکس پروفایلتان تصویر ثابتی از صفحه شما در ذهن مخاطبتان باقی نمی ماند. خوب است حالا که تا اینجا با ماهیت کلی ماجرا آشنا شدیم نگاهی به صفحه اینستاگرام ما (الی گشت) بیاندازید و ببینید ما با مخاطبینمان در آنجا چگونه در تعامل هستیم. پست های ما را ببینید، استوری های روزانه ما را ببینید و اگر نظری دارید حتما با ما در میان بگذارید… ما عاشق هر روز بهترین شدن هستیم.
- کوش-آداسی
- ویزا
- ارمنستان
- ایروان
- kul
- کوالالامپور
- مالزی
- آنتالیا
- ترکیه
- کوش_آداسی
- استانبول
- ist
- تایلند
- بانکوک
- پاتایا
- پوکت
- پنانگ
- دبی
- صربستان
- آذربایجان
- باکو
- کیش
- ایران
- IST
- تور-استانبول
- تور-ترکیه
- چین
- لنکاوی
- کرابی
- تور-کوالالامپور
- تور-مالزی
- تور-کیش
- تور-ارمنستان
- تور-صربستان
- تور-سنگاپور
- مسکو
- سنگاپور
- تور-پاتایا
- تور
- تور-بانکوک
- تور-پوکت
- تور-دبی
- تور-آنتالیا
- تور-کوش-آداسی
- اروپا
- تور-هند
- هند
- shuttle
- کابین-خلبان
- جشنواره
- تور-چین
- اسپانیا
- فناوری
- تور-سوئیس
- سوئیس
- اینستاگرام
- گردشگری-در-اینستاگرام
- فرودگاه
- اپلیکیشن-سفر
- چاله-هوایی
- ترس-از-پرواز
- IXB
- VIJ
- ترانسفر-فرودگاهی
- َAYT
- HDY
- BKK
- راهنمای-سفر
- اینترنت-در-سفر
- TripAdvisor
- تور-لیدر
- PEK
- block-chain
- تور-ارزان
- تور-لحظه-آخری
- فرانسه
- PAR
- کره-جنوبی
- SEL
- کلاس-های-پروازی
- ویزای-شنگن
- ریجکت-شدن-ویزای-شنگن
- استرالیا
- ویزای-استرالیا
- سفر
- انگلستان
- KUL
- انگلیس
- مهماندار
- ویزای-آلمان
- تور-تایلند
- LHR
- ویزای-کانادا
- وقت-سفارت
- روسیه
- DME
- ژاپن
- NRT
- تور-ازمیر
- ازمیر
- تور-فرانسه
- تور-پاریس
- تور-قونیه
- پیکاپ-ویزا
- فیلیپین
- شنگن
- آمریکا
- تور-اروپا
- تور-فیلیپین
- تور-گوانجو
- تور-پکن
- تور-شنزن
- تور-شانگهای
- تور-روسیه
- تور-استرالیا
- تور-کوالالامپور-سنگاپور
- تور-اسپانیا
- آلمان
- هتل-پوکت
- تور-گرجستان
- تور-لنکاوی
- ایرلاین
- خطوط-هوایی
- اندونزی
- ایتالیا
- تور-داخلی
- شکم-گردی
- تور-اندونزی
- تور-بالی
- تور-بالی-سنگاپور
- تور-راوپا
- تور-آلمان
- تور-دهلی
- تور-آگرا
- تور-جیپور
- تور-ایتالیا
- تفلیس
- گرجستان
- تور-تفلیس
- تور-مالدیو
- حمل-و-نقل-هوایی
- تور-پنانگ
- تور-خارجی
- تور-نوروزی
- تور-نمایشگاهی
- سفرنامه
- باید-و-نباید-سفر
- سنت-پترزبوررگ
- تور-سنت-پترزبورگ
- توکیو
- تور-ژاپن
- تورهند
- بلگراد
- کاپادوکیا
- 10-دلیل-سفر
- مارماریس
- مالدیو
- دانستنیها
- ترین-ها
- آب-و-هوا
- آفریقای-جنوبی
- تور-آفریقای-جنوبی
- صنعت-هوانوردی
- صنعت-هوایی
- قونیه
- وان
- تور-مسکو
- تور-هلند
- تور-اتریش
- گوانجو
- آمستردام
- ویزای-هلند
- وین
- هلند
- سانتورینی
- لندن
- کانادا
- ویزای-اتریش
- ایسلند
- اسکاتلند
- تور-عمان
- باتومی
- تور-باتومی
- رومانی
- تور-بلغارستان
- بلغارستان
- عمان
- تور-دیدیم
- دیدیم
- اتریش
- فنلاند
- لوکزامبورگ
- ویزای-شینگن
- آرژانتین
- بروکسل