ویزای سینگل

ویزای سینگل چیست و شرایط آن به چه صورت است؟

یک ویزای سینگل اینتری(ورود) می تواند برای یک بار با هدف خاص مورد استفاده قرار گیرد. یک ویزای سینگل اجازه می دهد فرد فقط یک بار در طول ویزای خود به کشور مربوطه وارد شود. به عبارت دیگر، تا زمانی که کشور را ترک نکنید، ویزای شما معتبر است.

شرایط دریافت ویزای سینگل چیست؟

اگر نیاز به ورود بیش از یک بار به کشور مورد نظر دارید، مجبورید برای ویزای مالتیپل اینتری (چند بار ورود ) درخواست کنید. برای دیدار با اهداف ترانزیت، گردشگری، بازدید از خانواده، تحصیل یا آموزش، تجارت، کمک های فنی، درمان پزشکی، و غیره ویزای سینگل صادر می شود. این ویزا تنها اجازه یک بار ورود را می دهد و برای 3 ماه از تاریخ صدور معتبر است.

ویزای سینگل کانادا

ویزای سینگل اینتری اجازه می دهد تا صاحب آن برای یک دوره زمانی خاص فقط یک بار وارد کشورکانادا شود. هنگامی که شما کشور کانادا را ترک کردید، اعتبار ویزا از بین می رود، حتی اگر دوره زمانی مجاز به اقامت در کشور  کانادا هنوز تمام نشده باشد. ویزای تک ورودی یا سینگل برای گروه های زیر کاربرد دارد:

شما واجد شرایط برای معافیت مالیاتی هستید و هدف ورود شما به کانادا محدود است (مثلا برای دیدار رسمی یک فرد خارجی)

✔ شما برای یک بار در یک رویداد خاص در کانادا شرکت می کنید. 

مدارک مورد نیاز ویزای سینگل

✔ اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه ی پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درج شده است؛

✔ یک قطعه عکس جدید 4.5*3.5 رنگی با زمینه ی سفید؛

ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی؛

✔ ترجمه ی سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر؛

✔ ترجمه ی گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان؛

✔ تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه؛

✔ مدارک مالی، شامل نامه ی تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه ی حساب که نشاندهنده ی میزان درآمد ماهیانه ی متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده ی بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل، و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید.(مدت اعتبار نامه ی تمکن مالی و ریزپرینت 4 ماه آخر یک ماه است)

✔ ترجمه ی اسناد ملکی 

  • مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر، و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه ی فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه ی لیست بیمه ی دو ماه آخر و ترجمه ی حکم کارگزینی؛ شرکت در روزنامه ی رسمی، ترجمه ی لیست بیمه و فیش «آگهی تصمیمات» و ،«آگهی تغییرات»، «آگهی تأسیس»
  • کارفرمایان: ترجمه ی حقوقی 2 ماه آخر کارمندان، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه ی تمکن بانک شرکت، و ریزپرینت 4 ماه آخر به لاتین؛
  • تجار: ترجمه ی کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه ی لیست پرداخت بیمه؛
  • پزشکان: ترجمه ی پروانه ی دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، ترجمه ی پروانه ی مطب، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه ی لیست پرداخت بیمه؛
  • مهندسان: ترجمه ی پروانه ی نظام مهندسی یا جواز ساخت؛
  • کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه ی پروانه ی بهره برداری، ترجمه ی جواز کسب، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه ی لیست پرداخت بیمه؛
  • بازنشستگان: ترجمه ی حکم بازنشستگی و ترجمه ی فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه ی حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود)

✔ دعوتنامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت، و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوتنامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر ثبت ) Notary Public ( برسد؛ مدارک فرد دعوت کننده: ارائه ی کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه ی کانادایی (Canadian Birth Certificate)، یا کارت اقامت(PR CARD) از سوی فرد دعوت کننده الزامیست. همچنین، سایر مدارک فرد دعوت کننده، شامل گواهی اشتغال به کار، نامه ی بانک، برگه های مالیاتی(Notice of Assessment)، و فرم های T4 یا T1 تأثیر بسیار زیادی روی نتیجه ی درخواست ویزای فرد دعوتشونده دارند؛ در صورت نداشتن دعوتنامه، ارائه ی رزرو هتل و شرح برنامه ی سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامیست؛

✔ ترجمه ی رضایتنامه ی محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایتنامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند. 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای سینگل کانادا با همکاران ما در وقت سفر تماس بگیرید. 88530457 - 021