ویزای ازدواج انگلیس

ویزای ازدواج انگلیس 

ویزای ازدواج انگلیس برای متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند یا فرد دارای اقامت دائم انگلستان قصد زندگی و اقامت در انگلستان را دارند.

این نوع از ویزای انگلیس به دو دسته ویزای ازدواج و ویزای نامزدی تقسیم میشود که شرایط آنها تقریبا مشابه هم است. در هر دو دسته متقاضی باید از چند جهت سفارت یا مراجع قانونی را قانع کند.

از نظر مالی باید شرط حداقل حقوق برآورده شود که در حال حاضر سالی 18600 پوند برای یک زوج بدون بچه است. اثبات این درآمد با روشهای مختلف از قبیل استخدام، وجه نقد در بانک و داشتن کار آزاد امکان پذیر است. شرایط و مقررات مربوط به توانایی مالی پیچیده بوده و هر پرونده باید به صورت مجزا بررسی شود.

دو طرف باید اثبات کنند که رابطه آنها واقعی بوده و هدف از ازدواج کسب اقامت نیست. معمولا در این زمینه مدارک متعددی در ارتباط با روابط دو طرف قبل و بعد از ازدواج باید ارایه شود. اثبات این مدعا برای متقاضیان داخل انگلستان که با هم زندگی میکنند بسیار ساده تر است.

در ویزای نامزدی پس از برآورده شدن شرایط ، 6 ماه ویزا صادر میشود و در این 6 ماه دو طرف فرصت دارند با هم ازدواج نمایند.

در ویزای ازدواج ابتدا ویزا برای 33 ماه صادر شده و بعد از 2.5 سال دوباره شرایط بررسی شده و برای 33 ماه دیگر تمدید میشود. بعد از 5 سال امکان کسب اقامت دائم وجود دارد.

متقاضی اجازه کار و درس خواندن دارد. متقاضیانی که با ویزاهای دانشجویی و کاری بالای شش ماه در انگلستان هستند میتوانند ویزای خود را در داخل انگلستان به این ویزا تبدیل کنند. با داشتن ویزای ویزیتور نمیتوان از داخل انگلستان برای این ویزا اقدام کرد.

شرایط در خواست ویزای نامزدی :

  • قصد ورود به خاک انگلستان را جهت انجام ازدواج دارند.
  • قصد ثبت ازدواج خود را در انگلستان دارند.

مدت زمان بررسی این نوع درخواست توسط سفارت معمولا 3 هفته به طول می انجامد.ویزای نامزدی با اعتبار 6 ماه صادر میگردد.

شرایط اخذ ویزا:

  • سن : سن متقاضی باید 18 سال یا بیشتر باشد.
  • امکان ثبت ازدواج : متقاضی باید امکان ثبت ازدواج را داشته باشد. بخاطر داشته باشيد كه “چند همسری“ در بريتانيا مورد قبول و قانونی نمي باشد. وضعیت تاهل فرد متقاضی باید کاملا شفاف باشد. فرد متقاضی در صورت مطلقه و یا بیوه بودن می بایست مدارک لازمه را ارائه نماید.
  • اقامت کمتر از 6 ماه : متقاضی می بایست اثبات نماید که قبل از انقضا مهلت ویزا کشور انگستان را ترک خواهد نمود.
  • استطاعت مالی : متقاضی باید اثبات نماید که در طول مدت زمان اقامت خود در کشور انگلستان بدون اشتغال در این کشور و یا دریافت کمکهای دولتی استطاعت پرداخت هزینه های خود را دارد.

مدارک مورد نیاز جهت ویزای نامزدی انگلستان

   
  • پاسپورت جديد و قديم متقاضی
  • یک قطعه عكس رنگی 4.5*3.5
  • مدارک اثبات کننده وضعیت مالی متقاضی شامل منابع درآمدی و حساب های بانکی
  • مدارک اثبات کننده برنامه آینده شما برای ازدواج : مانند محل سکونت بعد از ازدواج
  • مدارک اثبات کننده حقیقی بودن ازدواج و ارتباط مستمر با همسر: عكس ها و فيلم ها ، پرينت هاي تلفن، بلیط های سفرو رزرواسیون های هتل در سفرهای مشترک
  • جزئیات تدارکات ازدواج و مدارک اثبات کننده ی پرداخت بخشی از هزینه های ثبت ازدواج

ویزای ازدواج انگلیس 

طبق قوانين مهاجرت كشور و اداره اتباع بيگانه بریتانیا ، شرايط و مقررات مهاجرت و ورود متقاضيان در گروه ازدواج به شرح ذيل می باشد

  • زوج يا زوجه بايد در زمان تسليم تقاضانامه براي اخذ ويزا مقامات سفارت انگلستان را از قصد و تصميم برای ادامه زندگی در اين كشور مطلع كند. شرايط و مقررات كلی مهاجرت ايجاب می كند كه شخص متقاضی قبل از تقاضای ويزا، با همسر خود ازدواج قانونی كرده و مدارك كامل و سند ازدواج را همراه خود داشته باشد.
  • سن ازدواج براي زوج و زوجه 18 می باشد. كسانيكه كمتر از 18 سال سن داشته باشند نمی توانند در اين گروه تقاضای ويزا كرده و وارد انگلستان شوند.
    لازم به ذكر است كه يكی از زوج يا زوجه بايد اقامت قانونی در انگلستان را داشته و از منابع مالی و كمكهای دولتی و عام المنفعه (مگر افراد سياسی) استفاده نكنند.
  • از نظر مالی باید شرط حداقل حقوق برآورده شود که در حال حاضر این میزلن درآمد سالی 18600 پوند برای یک زوج می باشد.( اثبات این درآمد با روشهای مختلف از قبیل استخدام و داشتن کار آزاد میسر است.) و یا اینکه ارائه مدارک اثبات کننده ی وجه نقد به ارزش 63000 پوند برای  مدت شش ماه در حساب بانکی
  • زوج و زوجه همديگر را ملاقات كرده و با هم آشنا باشند.
  • زوج و زوجه قصد اقامت دائمی در انگلستان را داشته باشد.
  • محل سكونت براي اقامت زوج و زوجه در انگلستان از قبل هماهنگ شده باشد.
  • زوج و زوجه قصد اخذ كمكهای دولتی وعام المنفعه را نداشته باشند.
  • درصورت اخذ ويزا در مرحله اول و ورود به انگلستان زوج و زوجه مي توانند نسبت به تمديد ويزا اقدام و مجوز لازم را اخذ نمايند.

نكته آخر اينكه فرد متقاضي پس از اخذ ويزاي ازدواج و ورود به انگلستان مي تواند پس از 5 سال تقاضاي ويزاي دائم و سپس تقاضاي گذرنامه انگليسي كرده واز مزاياي اقامت بهره مند شود.

مدارک مورد نیاز جهت ویزای نامزدی انگلستان

   

✔ پاسپورت جدید و قدیم متقاضی

✔ شناسنامه متقاضی

✔ عقد نامه

✔ عکس ها و فیلم های مراسم عروسی پرینت های تلفن (جهت اثبات ارتباط مسمتمر با همسر)

✔ تکمیل فرم درخواست ویزا، تکمیل Sponsorship Form پرشده و امضاء شده توسط همسر (شخص ساپورت کننده) و اخذ نوبت از سفارت انگلیس

✔ دوقطعه عکس 4*6 پشت سفید

✔ مدرک زبان IELTS LIFE SKILLS

✔ پرداخت هزینه بیمه Health Surcharges

مدارک مورد نیاز از اسپانسر یا دعوت کننده :

✔ کپی پاسپورت و اقامت اسپانسر (دعوت کننده).

✔ قرارداد اجاره + نامه ای ازصاحب خانه دال بر قبول حضور همسر درخانه.

✔ نامه شغلی، برگه مالیاتی، فیش حقوقی، P60، شماره بیمه ملی انگلستان.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای کاری انگلیس با همکاران ما در وقت سفر تماس بگیرید.