ویزای کانادا

اطلاعات ویزای کانادا

برای ورود به کشور کانادا با هر هدف و انگیزه‌ای که داشته باشید، نخستین گام، اقدام اخذ ویزا ست. فرقی نمی‌کند انگیزه شما از سفر به کانادا دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش‌های علمی و نمایشگاه‌های تجاری، بازدید از جاذبه‌های گردشگری در قالب تور کانادا، تحصیل و یا استفاده از فرصت‌های مطالعاتی باشد؛ آنچه ورود شما به این کشور را جواز می دهد، ویزای کانادا است.

ویزای کانادا , وقت سفر

ویزای کانادا

برای دریافت مجوز ورود به کانادا یا همان ویزای کانادا باید لز دیگر کشورهای اطراف ایران اقدام نمود ،تمامی فعالیت‌های سفارت کانادا به علت تعطیلی سفارت در ایران به حالت تعلیق درآمده و شهروندان ایرانی برای دریافت ویزا می‌توانند از طریق نمایندگان قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در کشورهای همسایه از جمله سفارت کانادا واقع در آنکارا، پایتخت ترکیه، مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند. البته با توجه به اینکه مراجعه حضوری به سفارتخانه‌های کانادا در کشورهای هم‌جوار اتلاف هزینه و زمان بر است، بنابراین ثبت نام و دریافت آنلاین ویزا معقول‌ترین و کم هزینه‌ترین و نیز سریع‌ترین راه ممکن به نظر می‌رسد.

ویزای کانادا و انواع آن

ویزای تضمینی  - ویزای مطالعاتی  -  ویزای تحصیلی  - ویزای سرمایه گذاری  - ویزای توریستی  - ویزای ترانزیت  - ویزای سینگ  - ویزای کار - ویزای مولتی  - ویزای همراه 

ویزای کاری

ویزای همراه

ویزای سینگل

ویزای ترانزیت

ویزای تحصیلی

ویزای مطالعاتی

ویزای تضمینی

ویزای توریستی

ویزای مولتی

ویزای سرمایه گذاری

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا

چک لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

 اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه ی پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درج شده است؛

✔ یک قطعه عکس جدید 4.5*3.5 رنگی با زمینه ی سفید؛

✔ ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی؛

✔ ترجمه ی سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر؛

✔ ترجمه ی گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان؛

✔ تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه؛

✔ مدارک مالی، شامل نامه ی تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه ی حساب که نشان دهنده ی میزان درآمد ماهیانه ی متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده ی بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل، و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه ی تمکن مالی و ریزپرینت 4 ماه آخر یک ماه است)؛

✔ ترجمه ی اسناد ملکی.

✔ مدارک شغلی :

کارمندان:گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه ی فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه ی لیست بیمه ی دو ماه آخر و ترجمه ی حکم کارگزینی؛ شرکت در روزنامه ی رسمی، ترجمه ی لیست بیمه و فیش «آگهی تصمیمات» و ،«آگهی تغییرات»، «آگهی تأسیس»

کارفرمایان: ترجمه ی حقوقی 2 ماه آخر کارمندان، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه ی تمکن بانک شرکت، و ریزپرینت 4 ماه آخر به لاتین؛ تجار: ترجمه ی کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه ی لیست پرداخت بیمه؛

پزشکان: ترجمه ی پروانه ی دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، ترجمه ی پروانه ی مطب، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه ی لیست پرداخت بیمه؛

مهندسان: ترجمه ی پروانه ی نظام مهندسی یا جواز ساخت؛

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه ی پروانه ی بهره برداری، ترجمه ی جواز کسب، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه ی لیست پرداخت بیمه؛

بازنشستگان: ترجمه ی حکم بازنشستگی و ترجمه ی فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه ی حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود).

✔ دعوتنامه: شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت، و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوتنامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر ثبت ( Notary Public ) برسد؛ مدارک فرد دعوت کننده: ارائه ی کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه ی کانادایی (Canadian Birth Certificate)، یا کارت اقامت(PR CARD) از سوی فرد دعوت کننده الزامیست. همچنین، سایر مدارک فرد دعوت کننده، شامل گواهی اشتغال به کار، نامه ی بانک، برگه های مالیاتی(Notice of Assessment)، و فرم های T4 یا T1 تأثیر بسیار زیادی روی نتیجه ی درخواست ویزای فرد دعوتشونده دارند؛ در صورت نداشتن دعوتنامه، ارائه ی رزرو هتل و شرح برنامه ی سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامیست؛

✔ ترجمه ی رضایتنامه ی محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایتنامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند.

مراحل اخذ ویزای کانادا

برای اخذ ویزای تضمینی کانادا، ما مدارک شما را به دقت بررسی و کنترل مینماییم و برحسب شرایط پرونده شما امکان دارد مدارک بیشتری از شما درخواست شود. پس از تکمیل مدارک، یک تا دو هفته طول میکشد تا همکاران ما درخواست شما را به سفارت ارائه دهند. پرداخت وجوه مربوطه و تکمیل فرم ها نیز در این مرحله انجام میشود. پس از طی این مراحل، نامه انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده میشود و شما تا یک ماه فرصت دارید تا به سفارت کانادا در استانبول، آنکارا، دبی، ایروان و ... مراجعه نمایید (نیازی به تعیین وقت نیست و انگشت نگاری در هر روز و ساعتی که بخواهید در این بازه یک ماهه قابل انجام است). پس از انجام انگشت نگاری، بایستی منتظر جواب سفارت بمانید. اگر جواب منفی باشد، نامه سفارت مبنی بر رد درخواست و اشکالاتی که به پرونده تان گرفته شده است، در اختیار شما قرار میگیرد. اگر هم جواب مثبت باشد، بایستی پاسپورتتان را برای صدور ویزا در اختیارمان قرار دهید. فرایند ارسال گذرنامه به سفارت و برگشت آن معمولاً حدود یک الی دو هفته زمان میبرد و بعد از صدور ویزا میتوانید بلیط خریداری نمایید.

نکاتی درباره انگشت نگاری

متقاضیان ویزای کانادا بین سنین 14 تا 79 نیاز به ارائه داده های بیومتریک خود شامل اثر انگشت وعکس دارند. تمام این متقاضیان بایستی به یکی از مراکز EFS GlOBAL در کشورهای اطراف رفته و اقدام به انگشت نگاری نمایند. این مراکز عبارتند از : ترکیه (استانبول و آنکارا)، ارمنستان (ایروان)، آذربایجان (باکو)، گرجستان (تفلیس) و امارات متحده عربی (دبی). کارشناسان ما تماس بگیرید. 

فرم ها، استادو مدارک

عکسسسسسسسسسسسسس

عکسسسسسسسسسسسسس

عکسسسسسسسسسسسسس

عکسسسسسسسسسسسسس

برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزای کانادا با همکاران ما در وقت سفر تماس بگیرید. 88530457-021